Actual Transparent Window 8.13.3

Werkelijke transparant venster is een verhoging van de desktop tool, waardoor geopende vensters transparant hetzij met behulp van een speciale knop op de titelbalk of met behulp van een sneltoets. U kunt elk niveau van transparantie die u voor elk venster dat u wilt instellen. U kunt zelfs plaatsen de toepassing op de transparantie van de Vensters automatisch te wijzigen. Werkelijke transparant venster is een zeer makkelijk te gebruiken toepassing die vloeiende en visueel aangename transparant venster effecten aan de standaard Microsoft Windows-besturingssysteem zal brengen. Niet alleen dat, maar het kan ook uw productiviteit verhogen en verbeteren van uw workflow. Werkelijke transparant venster komt met een indrukwekkende reeks van functies. Het heeft een makkelijk te gebruiken interface, die is gericht op zowel beginners als ervaren gebruikers gelijk. Belangrijkste kenmerken zijn:
  • Individuele transparantie tarief: U kunt een afzonderlijke transparantie tarief voor elk venster, instellen van 0% tot 100%.
  • Ghost modus: alle muisklikken en beweegt door het doorzichtige venster naar onderliggende windows.
  • Transparantieeffect toepassen terwijl venster is verplaatst of opnieuw formaat is: effect van de transparantie gelden alleen wanneer u verplaatsen/Sleep of opnieuw het vensterformaat over het bureaublad.
  • De status van het venster van de transparencyopaque in-/ uitschakelen: als u wilt schakelen een venster van transparant tot ondoorzichtig, en andersom, dubbelklikt u op de titelbalk.
  • Knop transparant maken: de knop "Transparant maken" is mei worden toegevoegd aan de titelbalk van een venster. U kunt nu de semi-transparantie aan/uit schakelen gewoon door te drukken.
Werkelijke transparant venster ondersteunt meerdere talen en is beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Oekraïens, Japans, vereenvoudigd Chinees en traditioneel Chinese talen.
Tags voor deze download