Adobe Photoshop Update for CS4 11.0.2 for CS4

Adobe Photoshop Update 11.0.2 voor CS4 is een gratis, officiële patch voor het bijwerken van Adobes foto toepassing naar de nieuwste versie voor het bewerken, evenals de vaststelling van verschillende bugs binnen de app. De update heeft betrekking op een aantal kritische problemen en kwetsbaarheden ontdekt nadat Adobe Photoshop CS4 en Photoshop CS4 Extended (11.0 en 11.0.1)-software zijn uitgebracht, waaronder de volgende:
  • Er zijn kritieke kwetsbaarheden geïdentificeerd in Photoshop CS4, 11.0.1 en eerdere versies voor Windows en Macintosh waarmee een aanvaller die erin slaagt deze kwetsbaarheden te misbruiken, controle over het desbetreffende systeem verkrijgen. Een schadelijke. ASL. ABR, of. GRD-bestand moet worden geopend in Photoshop CS4 door de gebruiker voor een aanvaller kan deze kwetsbaarheden alleen misbruiken.
De Photoshop 11.0.2 update heeft ook betrekking op een aantal problemen met penselen, stijlen en gradient voorinstelling bestanden ontdekt nadat Photoshop CS4 werd uitgebracht. Adobe Photoshop CS4 raadt klanten aan naar Photoshop CS4 11.0.2, die deze problemen opgelost. Om te bevestigen dat de updater heeft uitgevoerd, Start Photoshop en controleer dat het versienummer op het splash-scherm 11.0.2 en niet 11.0 of 11.0.1 toont. Als het 11.0.2 niet wordt weergegeven, kan u niet beschikt over een detailhandelsversie van Photoshop CS4.