Beyond Compare 4.2.9 for PC Windows

Dan vergelijk 3 is het ideale hulpmiddel voor het vergelijken van bestanden en mappen op uw Windows-systeem. Visualiseer wijzigingen in uw code en deze zorgvuldig in overeenstemming brengen.
 • Vergelijken van bestanden, mappen
  Buiten vergelijken kunt u snel en gemakkelijk vergelijken uw bestanden en mappen. Met behulp van eenvoudige, krachtige opdrachten kunt u zich richten op de verschillen die u geïnteresseerd bent in en negeren die je niet. U kunt vervolgens de wijzigingen samenvoegen, uw bestanden synchroniseren, en rapporten genereren voor uw administratie.
 • Gespecialiseerde kijkers
  Bevat ingebouwde vergelijking viewers voor allerlei gegevenstypen dan vergelijk. Vergelijk gegevens van CSV of HTML-tabellen in een sessie gegevens vergelijken, of afbeeldingen in een sessie foto vergelijken.
 • 3-weg Merge
  Buiten vergelijken van nieuwe samenvoegen kunt weergave u wijzigingen ten opzichte van twee versies van een bestand samenvoegen een uitgang. De intelligente benadering kunt u snel de meeste wijzigingen wilt accepteren terwijl conflicten zorgvuldig te hebben onderzocht.
 • Mappen synchroniseren
  Dan vergelijk de intuïtieve map Sync kunt interface u verschillen in uw gegevens automatisch op elkaar afstemmen.
Tags voor deze download