BleachBit 2.2 Cache Cleaning Tool for PC Windows

BleachBit is een gratis cache reiniging app die is ontworpen om te zoeken, identificeren, bekijken en verwijderen van overbodige cache en opgeslagen bestanden die worden gehouden binnen uw apps op uw systeem. Met BleachBit kunt u schijfruimte vrijmaken en bewaken van uw privacy. U kunt vrije ruimte in de cache, cookies verwijderen, internetgeschiedenis wissen, versnipperen van tijdelijke bestanden en logboeken bestanden verwijderen. De app heeft ondersteuning voor het reinigen van talrijke toepassingen zoals Firefox, Internet Explorer, Adobe Flash, Google Chrome, Opera, Safari en Skype. Belangrijkste kenmerken zijn:
  • Gemakkelijk om te navigeren van gebruikersinterface: Lees de beschrijving, schakel het selectievakje dat u wilt, klikt u op voorbeeld en klik op verwijderen.
  • Command line interface voor scripts en automatisering.
  • Vrije schijfruimte om te verbergen van eerder verwijderde bestanden worden overschreven.
  • CleanerML staat iedereen toe om te schrijven een nieuwe schoner gebruik van XML.
  • BleachBit kunt u elk bestand versnipperen.
  • Ondersteuning voor meerdere talen.
BleachBit heeft een steeds groter wordende lijst van schoonmakers voor apps zoals Firefox of Skype. Binnen elke schoner krijgt BleachBit u opties die betrekking hebben op onderdelen die kunnen worden gereinigd zoals cache, cookies en log-bestanden. Over het geheel genomen is BleachBit een nette weinig app die veel eigenschappen heeft. U kunt BleachBit aan vrije omhooggaande schijfruimte; Dit zal op zijn beurt, de grootte van back-ups en de tijd om ze te maken. U kunt onderhouden van uw privacy, de systeemprestaties verbeteren en u kunt hele schijf Afbeeldingen voorbereiden voor compressie door af te vegen van vrije schijfruimte.