Camtasia Studio 2019.0.2 for PC Windows

Camtasia Studio kunt u professionele kwaliteit video's maken met krachtige schermopname en video-editing tools. De applicatie biedt u de hulpprogramma's voor uw computerscherm opnemen en wijzig deze opnames in professionele video's. Camtasia Studio ook dan kunt u ze rechtstreeks vanuit delen binnen de app naar YouTube, Google Drive en Screencast. Camtasia Studio biedt een leuke feature ingesteld binnen een vloeiende interface, die u makkelijk vindt te navigeren. App staat u toe om op te nemen het scherm of een PowerPoint-presentatie. Zodra geregistreerd, kunt u gebruik van de enorme tool instellen om te sluiten uw video en er voltooien. Tools omvatten: meerdere overgang opties, gesproken tekst, zoom en pan effecten, cursor effecten, titels en meer. Zeer belangrijke eigenschappen:
  • Bibliotheek: Sla bewerkingstijd en samenhang door te slaan toelichtingen, titeldia's, of een hele intro reeks voor later hergebruik.
  • YouTube upload: Produceren en HD-kwaliteit video's uploaden naar YouTube zonder de app.
  • Kopiëren en plakken: U kunt hergebruiken overgangen, zoomt en andere effecten door kopiëren en plakken in verschillende plekken op de tijdlijn of toevoegen aan de bibliotheek.
  • Toelichtingen die toetsaanslagen: U kunt toetsaanslagen zichtbaar maken zoals Camtasia Studio nota van elk gebruikt tijdens opname toetsenbord-snelkoppelingen neemt en ziet u de toetsen als een grafische overlay.
  • Verbeterd toelichtingen: Nieuwe toelichting stijlen bieden ondersteuning voor afbeelding transparantie.
  • Sketch beweging toelichtingen: Aandacht vestigen op de belangrijke onderdelen van je video's met geanimeerde vormen.
Camtasia Studio is over het geheel genomen een allesomvattende app voor het maken van goed kijken, professionele video's met behulp van de zeef inneming. De gebruikersinterface is eenvoudig te begrijpen en de eigenschapreeks is meer dan gemiddeld. Camtasia Studio is gratis voor 30 dagen, maar de volledige koopprijs is $299.