Cyberduck 6.9.4

FTP software is niet de meest glamoureuze categorie, maar CyberDuck beheert bestandsoverdracht aantrekkelijk te maken. Met een aantrekkelijke interface en ondersteuning voor opslag van de wolk is het kop en schouders boven haar concurrenten. CyberDuck is beschikbaar voor zowel de venster zand Mac-platforms, en het biedt een aantal functies boven haar leeftijdgenoten. Het is een FTP en SFTP app, maar het ondersteunt ook WebDAV, waardoor gemakkelijk toegang tot webgebaseerde schijven. Het verbindt ook met Amazon S3 voor echt betaalbare opslag in de cloud, evenals Rackspace Wolk, Oracle Cloud opslag en Google Cloud opslag. Andere voordelen zijn:
  • Snelle en eenvoudige integratie met een content delivery network (CDN) zoals Akamai, maken van uw website meer robuust en betere uptime.
  • Toegang tot Amazon S3 opslag alsof het om een externe harde schijf.
  • Snelle toegang tot web-URL's voor bestanden die u surft.
  • Steun voor Grom.
  • Ondersteuning voor SSH, plus twee factor authenticatie met Google.
CyberDuck ook integreert naadloos met andere aanbieders met twee API's: Amazon S3 en OpenStack Swift. Globaal, als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken FTP-client met krachtige functies, Cyberduck is een goede keuze. Met ingebouwde ondersteuning voor Google Drive en Amazon S3, en wordt een client waarmee u bestandsmachtigingen beheren, onthullen de verborgen bestanden en snelheidslimieten te plaatsen, teken Cyberduck alle dozen. Op zoek naar de Mac-versie van Cyberduck? Download hier
Tags voor deze download