FonePaw iPhone Data Recovery 6.1.0

FonePaw iPhone Data Recovery is een grote ramp herstel app waarmee u verschillende soorten gegevens herstellen van verschillende iOS-apparaten, met inbegrip van het vlaggenschip iPhone 6 Plus en iPhone 6 modellen. U kunt herstellen van foto's, video-bestanden, audiobestanden, berichten, contactpersonen, call geschiedenis, notities, WhatsApp berichten en agenda's. Drie herstelfuncties beschikbaar:
  • Herstellen van iOS apparaat direct: Sluit gewoon uw iOS-apparaat aan op uw PC rechtstreeks naar het herstellen van uw gegevens.
  • Herstellen van iTunes backup: Als iTunes automatisch een back-up voor het apparaat bij verbinding maakt, kunt u die back-up met behulp van FonePaw iPhone Data Recovery herstellen.
  • Herstellen van iCloud backup: U kunt extraheren iCloud back-upbestanden gewoon aanmelden bij iCloud met uw Apple ID en wachtwoord en FonePaw iPhone Data Recovery zal de gegevens te herstellen.
De gebruikersinterface van FonePaw iPhone Data Recovery is eenvoudig te begrijpen; het is een wizard-achtige indeling die geeft duidelijke instructies en begeleidt u door het proces. De bovenkant van het gebruik van deze app is dat u kunt inhoud gevonden tijdens de scan bekijken en als je het nodig hebt, hoeft u niet te wachten op de volledige scan voltooid moet zijn. Het nadeel is dat u kunt gegevens direct terug naar uw apparaat iOS niet terugzetten, hebt u bewaart het aan uw computer.
Tags voor deze download