Google Calendar 3.0.1

Als u Google Chrome browser en u Google Agenda vervolgens heel eenvoudig gebruikt, moet u installeren naar de gratis Google kalender verlenging voor Chrome. Met de Google Kalender extensie geïnstalleerd, zal u zitten kundig voor toegang tot uw Google agenda-afspraken, waar u ook op het Web, bent zonder te hoeven bezoeken de kalender zelf. De uitbreiding van Google agenda zal installeren als een klein pictogram op de hoger-juiste kant van uw browser. Na erop te klikken, verschijnt een venster uw agenda en alle schema evenementen en vergaderingen. Als u wilt dat een gebeurtenis, klik enkel op het en het evenement details worden weergegeven. Als u zien meer details over elke gebeurtenis wilt, klik gewoon op de link meer Details en u wordt omgeleid naar Google Calendar. Belangrijkste kenmerken zijn:
  • Weergave van gebeurtenissen uit uw geselecteerde agenda's.
  • Snelle toevoegen: Bij het toevoegen van gebeurtenissen, u niet langer wilt opgeven een tijd apart...
  • Ondersteuning voor elke site die gebruikmaakt van de hCalendar microformat of afgeleide microformats zoals hResume.
  • Website gebeurtenis en kaart ondersteuning: Klik op de oranje "+" toe te voegen de gebeurtenis aan uw Kalender Google.
Over het geheel genomen is de Google agenda-extensie voor Google Chrome een echt nuttig instrument dat kunt u een tijd besparen. De interface is schoon en makkelijk te gebruiken. De mogelijkheid om gebeurtenissen toevoegen aan uw agenda van ondersteunde websites is erg handig. Het enige nadeel is dat u bestaande gebeurtenissen niet bewerken.
Tags voor deze download