Google Drive 1.32.4889.9221

Google Drive is een plek waar u kunt maken, delen, samenwerken, en houden van al je spullen. Ongeacht of u met een vriend op een gezamenlijk onderzoeksproject werkt, kan planning een bruiloft met uw fiancé of het bijhouden van een begroting met kamergenoten, je het in station. U kunt uploaden en toegang tot al uw bestanden, inclusief video's, foto's, Google Docs, PDF's en verder. Functies:
  • Maken en samenwerken. Google Docs is ingebouwd in Google Drive, zodat u met anderen in real-time documenten, werkbladen en presentaties werken kunt.
  • Alles veilig opslaan en het overal (met name terwijl u onderweg) toegang. Kunt u uw spullen vanuit een willekeurige locatie — op het web, in uw huis, op het kantoor, terwijl het runnen van boodschappen en van al uw apparaten.
  • Zoeken alles. Zoek op trefwoord en filteren door bestandstype, eigenaar en meer. Station herkent zelfs tekst in gescande documenten via optische tekenherkenning (OCR)-technologie of afbeeldingen met behulp van de erkenning van het beeld.
U wellicht installeren Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package om deze software te gebruiken.
Tags voor deze download