Icecream PDF Split&Merge 2.21

Icecream PDF Split & samenvoegen is een gratis tool voor het splitsen en samenvoegen van PDF-bestanden. Er zijn 4 split modus beschikbaar om uit te kiezen: in bestanden van één pagina, door groepen pagina's, schrapping van bepaalde pagina's, pagina varieert. De gratis versie van Icecream PDF Split & samenvoegen heeft een aantal beperkingen op de proversie. In de gratis versie hebt u een 40 pagina limiet op het aantal documenten in Split Mode. Het aantal bestanden per één samenvoegen in samenvoegmodus is beperkt tot 3 bestanden. Helaas instellen u ook niet wachtwoorden voor samengevoegde PDF-bestanden in de gratis versie van Icecream PDF Split & samenvoegen. Belangrijkste kenmerken zijn:
  • Geen beperkingen op het aantal pagina's of PDF-documenten toegestaan in de proversie.
  • Splitsen en samenvoegen van bestanden beveiligd met een wachtwoord is ook mogelijk in de proversie.
  • Ondersteuning voor slepen en neerzetten kunnen voor het toevoegen van PDF-bestanden om te werken met op een zeer eenvoudige manier.
  • Ingebouwde PDF-reader kunt previewing PDF archief vanaf de interface van het programma.
De toepassing ondersteunt zowel splitsen en samenvoegen van PDF-bestanden en deze modi zijn gemakkelijk gewijzigd door middel van één enkele muis klikt op een knop gevestigd op de bovenste links.
Tags voor deze download