Icecream Screen Recorder 5.92 for PC Windows

Icecream scherm Recorder is een applicatie voor zeef inneming en nemen screenshots. Icecream scherm Recorder kan zowel nemen screenshots en video vastleggen en u kunt ook schakelen tussen deze 2 modi heel gemakkelijk; Druk enkel de knoop in de hoogste linkerhoek van de toepassing. Belangrijkste kenmerken zijn:
  • Video kan ingenomen worden met of zonder de systeemgeluiden van het en microfoon. Pictogrammen op het bureaublad kunnen worden weergegeven of verborgen. Gebruikers kunnen standaard hotkeys gebruiken of hun eigen hotkeys combinaties maken.
  • De grootte van het gebied worden vastgelegd kan handmatig worden geselecteerd of gebruikers kunnen kiezen een van de vooraf ingestelde resoluties die door de toepassing worden aangeboden.
  • Het is mogelijk om toe te voegen van grafische elementen zoals pijl, cirkel, rechthoek, willekeurige lijnen en tekst van verschillende kleuren en dikte recht op het werkgebied van de toepassing.
Video-opnamen kan worden onderbroken en hervat met een tweede interval. Screenshots kunnen worden opgeslagen als afbeeldingsbestanden naar uw PC harde schijf, Klembord of u kunt zelfs stuur ze naar Icecream Apps server en geüpload online voor eenvoudig delen.