KODI 18.1

KODI is een award-winnende media center toepassing voor Linux, Mac OS X, Windows en XBox. De ultieme hub voor al uw media, KODI makkelijk is te gebruiken, ziet er slick, en heeft een grote nuttige gemeenschap. Probeer het nu!

Mediabeheer
KODI ondersteunt die bekeken, en een enorme bibliotheek van audio-, video- en afbeeldingsbestanden formaten afspelen. KODI heeft een verfijnde bibliotheek managementsysteem die u toelaat om het organiseren van al uw media te geven u snelle en directe toegang.

Vloeiende Interface
KODI biedt een gebruikersvriendelijke interface die is makkelijk te gebruiken, intuïtief en zeer flexibel. De interface is volledig aanpasbaar door de gebruiker gedefinieerde of downloadbare skins.

Plug-ins en uitbreidbaarheid
KODI heeft een ingebouwde Python interpreter waarmee gebruikers en ontwikkelaars om te schrijven hun eigen scripts en plugins die uitgevoerd binnen KODI met behulp van zijn eigen widgets en bedieningselementen. Het heeft ook een ingebouwde webserver waarmee op afstand worden aangestuurd.

Visualisaties
KODI de audio player ondersteunt vele visualisaties met inbegrip van ProjectM en Goom. Bovendien, staat het gemakkelijke ontwikkeling van visualisaties met behulp van een eenvoudige API. Op zoek naar de Mac-versie van KODI? Download hier
Tags voor deze download