Macrium Reflect 7.2.4325 Disaster Recovery Tools for PC Windows

Een complete ramp hersteloplossing voor uw huis en Bureau. Bescherm uw persoonlijke documenten, foto's, muziek en e-mails. Upgrade uw harde schijf of probeer nieuwe besturingssystemen in de veilige wetenschap dat alles veilig in een gemakkelijk herstelde back-upbestand opgeslagen wordt.
 • De integriteit van uw gegevens met tweede beste niet in gevaar
  Macro-instructie weerspiegelen toonaangevende gegevens compressietechnieken gebruikt om te maken van accurate en betrouwbare beelden van uw vaste schijf of de partities op de schijf.
 • Eenvoudige stap voor stap bediening
  Beeld en herstellen met behulp van intuïtieve wizards en interfaces. Macro-instructie weerspiegelen is volledig geïntegreerd met Windows Verkenner, een partitie image kan worden gemaakt met een eenvoudige rechtermuisklik.
 • Het proces automatiseren
  U kunt afbeeldingen uit te voeren op elk gewenst moment plannen met macro-instructie weerspiegelen. Beheer van de ruimte van de schijf zorgt ervoor dat u de beschikbare ruimte op externe schijven optimaliseren.
 • Afzonderlijke bestanden en mappen terugzetten
  Een 'Virtuele' station maken in Windows Verkenner en herstellen van geselecteerde bestanden en mappen met behulp van eenvoudige kopie en plakbewerkingen.
 • Herstel
  In het geval van een totaal verlies van het werkende systeem van Vensters kan uw PC worden gestart met behulp van de herstel-CD weerspiegelen.
Houd er rekening mee dat beginnend met versie 5.2.6544 bieden we de Macrium installateur, die automatisch de juiste versie te voor uw PC downloaden zal. Het zal alle nodige Windows-onderdelen ook downloaden voor je. Kunt u meer informatie over deze installer op de Macrium kennisbank.