PhotoPad Image Editor 5.18 for PC Windows

PhotoPad Image Editor is een foto bewerken tool dat sommige krachtige hulpmiddelen met een makkelijk te gebruiken interface combineert. U kunt gemakkelijk bewerken, bijsnijden, draaien, formaat wijzigen en spiegelen uw digitale foto's en andere afbeeldingen. BELANGRIJKSTE KENMERKEN ZIJN:
  • Bijsnijden, draaien, formaat en foto's wegknippen.
  • Retoucheren van foto's om rode ogen en de vlekken te verwijderen.
  • Foto-effecten, met inbegrip van olieverf, tekenfilm, vignet en sepia toepassen.
  • Verscherping en ruis vermindering hulpmiddelen kunt de beeldkwaliteit verbeteren.
  • Afbeelding/kleurtoon, verzadiging, helderheid en contrast aanpassen.
  • Converteer uw afbeeldingen om cross stitch patronen, schilderen door getallen of een olieverfschilderij effect toevoegen.
  • Alle populaire beeldformaten ondersteund.
  • Bewerkte foto's rechtstreeks uploaden naar Facebook of Flickr.
Met de redacteur van het beeld van de PhotoPad u kunt vrij fundamentele bewerkingen aanbrengen in uw afbeeldingen en ook het toevoegen van enkele nette effecten ook. Het heeft de optie om het maken van collages en foto mozaïeken van uw foto's en u kunt ook tekst en bijschriften toevoegen. Als u wilt, kunt u uw meesterwerk voltooien door eenvoudige frames of randen toe te voegen. Hoewel PhotoPad Image Editor alle grondbeginselen van beeldbewerking en manipulatie ondernemen kunt, het niet Photoshop door een stuk van de verbeelding, maar dan weer, nooit beweerd te zijn. De interface is eenvoudig met vanzelfsprekend pictogrammen geplaatst over een fundamentele werkbalk in het hoofdvenster bewerken. Het beschikt over alle fundamentele bewerken instrumenten binnen handbereik, en kunt u sommige handige effecten zonder enige gespecialiseerde kennis toe te passen. PhotoPad Image Editor hoeft niet een enorme hoeveelheid functies die zijn gevonden in de meest professionele foto's, en ook al is het een vrij eenvoudig beeldprocessor, neemt het een gematigde hoeveelheid systeembronnen.