Sandboxie 5.30 Cybersecurity Tool for PC Windows

Moe van het omgaan met malafide software, spyware en malware? Ook vele uren verwijderen van ongewenste software? Ongerust gemaakt over het onbekende weblinks te klikken? Invoering van Sandboxie: Sandboxie uw programma's uitgevoerd in een geïsoleerde ruimte die hen verhindert u permanente wijzigingen in andere programma's en gegevens in uw computer. Voordelen van de geïsoleerde Sandbox
  • Beveiligde Web Browsing: Uw webbrowser onder de bescherming van Sandboxie betekent dat alle schadelijke software gedownload door de browser uitgevoerd is gevangen in de zandbak en onbelangrijk kan worden verworpen.
  • Verbeterde Privacy: Browsegeschiedenis, cookies en tijdelijke internetbestanden verzameld tijdens surfen op het Web verblijf in de zandbak en niet lekken in Windows.
  • Beveiligde E-mail: Virussen en andere schadelijke software die zou kunnen worden verstopt in uw e-mailadres kunnen niet breken uit de zandbak en niet infecteren uw echte systeem.
  • Windows blijft mager: Voorkomen slijtage-en-scheur in Windows door het installeren van software in een geïsoleerde zandbak.