Sandboxie 5.18

Moe van het omgaan met malafide software, spyware en malware? Ook vele uren verwijderen van ongewenste software? Ongerust gemaakt over het onbekende weblinks te klikken? Invoering van Sandboxie: Sandboxie uw programma's uitgevoerd in een geïsoleerde ruimte die hen verhindert u permanente wijzigingen in andere programma's en gegevens in uw computer. Voordelen van de geïsoleerde Sandbox
  • Beveiligde Web Browsing: Uw webbrowser onder de bescherming van Sandboxie betekent dat alle schadelijke software gedownload door de browser uitgevoerd is gevangen in de zandbak en onbelangrijk kan worden verworpen.
  • Verbeterde Privacy: Browsegeschiedenis, cookies en tijdelijke internetbestanden verzameld tijdens surfen op het Web verblijf in de zandbak en niet lekken in Windows.
  • Beveiligde E-mail: Virussen en andere schadelijke software die zou kunnen worden verstopt in uw e-mailadres kunnen niet breken uit de zandbak en niet infecteren uw echte systeem.
  • Windows blijft mager: Voorkomen slijtage-en-scheur in Windows door het installeren van software in een geïsoleerde zandbak.