VirtualBox 6.0.6 for PC Windows

VirtualBox is een algemeen gebruik volledig virtualizer voor x 86 hardware. Gericht bij server, desktop en ingebed gebruik, is het nu de oplossing alleen professioneel-kwaliteitsvirtualisatie die ook Open Source Software. Enkele van de kenmerken van VirtualBox zijn:
  • Modulariteit. VirtualBox heeft een uiterst modulaire ontwerp met welomschreven interne programmeerinterfaces en een client/server-ontwerp. Dit maakt het gemakkelijk om het te controleren van meerdere interfaces tegelijk: bijvoorbeeld, kunt u een virtuele machine in een typische virtuele machine GUI en vervolgens controle die machine vanaf de opdrachtregel, of eventueel op afstand. VirtualBox komt ook met een volledige Software Development Kit: Hoewel het is Open Source Software, u hoeft niet te kappen van de bron om te schrijven een nieuwe interface voor VirtualBox.
  • Virtuele machine beschrijvingen in XML. De configuratie-instellingen van virtuele machines zijn opgeslagen geheel in XML en zijn onafhankelijk van de lokale machines. Virtuele machine definities kunnen daarom gemakkelijk worden overgezet naar andere computers.
Tags voor deze download