WinUtilities 15.52 System Optimisation Tools for PC Windows

WinUtilities is een selectie van professionele gereedschappen, die zijn ontworpen om te helpen u bij het optimaliseren van de systeemprestaties van uw computer door het uitvoeren van taken zoals het verwijderen van onnodige bestanden en vaststelling van gebroken kortere weg. ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN OMVATTEN
  • Met WinUtilities kunt u uw aanvraag en internetgeschiedenis verwijderen. U kunt vinden en verwijderen van ongeldige registratieingangen en uw cookies beheren.
  • WinUtilities kunt u bepalen welke programma's opstarten die automatisch met Vensters laden. U kunt zoeken naar dubbele bestanden, fix gebroken snelkoppelingen en toepassingen verwijdert. WinUtilities geeft u de opties van de veilige dossierschrapping, versnipperen Kringlooppictogram van de bak en de beschermer van de Privacy.
WinUtilities zal uw werkend systeem sneller en veiliger maken. Voor uw gemoedsrust kan WinUtilities RescueCenter controleren uw wijzigingen in de configuratie en de onjuiste wijzigingen die u mag verrichten ongedaan maken.